Κυριακή, Οκτωβρίου 08, 2006

κυριακάτικες σκέψεις - τι τιβι, ΛΛΛΛ, πανεπιστήμονες, white men can't rap

είναι απίστευτο πόσο άθλια έχει καταντήσει η ελληνική τηλεόραση... όλη την βδομάδα που πέρασε ήμουν ψιλοάρρωστος, αλλά δεν είχα και όρεξη να βγω, οπότε είπα να τσεκάρω τι παίζει φέτος...κατά την γνώμη μου, δεν βλέπεται πλέον τίποτα στην ελληνική τιβί, εκτός από κάτι ντοκυμαντέρ στο σκάι και στα κρατικά, και τις ξένες σειρές επίσης στα κρατικά, τις οποίες όμως, επειδή είμαι και γαμώ τα ψαγμένα άτομα και πολύ ουάου που λέει και ένας φίλος στο www.vamvax.net ΤΙΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΗΔΗ... δε βαριέσαι...πάλι με κατεβασμένα lost, weeds, prisonbreak, και απαράδεκτους θα την βγάλω και φέτος..

επίσης, παρακολούθησα με μεγάλο ενδιαφέρον την μαλακία που δέρνει τους πάντες στην παιδεία, και την υπουργό παιδείας (που μου θυμίζει σφυροβόλο της πρώην ανατολικής γερμανίας σε σύνταξη) και των δασκάλων που έχουν επιλέξει να ζητάνε της παναγιάς τα μάτια για να μπορούν να διδάσκουν απερίσπαστοι τα παιδιά του κοσμάκη ορθογραφία ( με το περίφημο πλέον πανό: ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΕΧΕΤΑΙ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΟΧΙ).

Για τους συνδικαλιστές δε θα σχολιάσω(πολύ κρίμα που πέθανε ο άνθρωπος πάντως...), μου είναι εντελώς αντιπαθείς, δηλαδή τους κατατάσσω κάπου ανάμεσα σε δικηγόρους, και το πράσινο ζουμί που έχουν μέσα τα βαζάκια με πίκλες...ενδεικτικό δείγμα συνδικαλιστή: χρήστος πρωτόπαππας. Σας κάλυψα?

ένα πολύ ενδιαφέρον ντοκυμαντέρ έχει ο τσίμας μεσοβδόμαδα για τα ελληνικά πανεπιστήμια, με 2 παιδιά που περνάνε αριστούχοι στην ιατρική- ένα στη θεσσαΛΛΛΛονίκη και ένα στην αμερική. θα ρίξω πάρα πολύ γέλιο..απορώ ρε γαμώτο, κάτι τέτοια, οι έλληνες φοιτητές δεν τα βλέπουν? ποιος μαλάκας ανέχεται διεφθαρμένους καθηγητές έρμαια κομμάτων και προσωπικών κολλημάτων, πάει και ψηφίζει σε φοιτητικές εκλογές, και ανέχεται όλα αυτά τα αρχίδια να κλείνουν σχολές ή να πλακώνονται σε διαδρόμους και αμφιθέατρα ή να τα πιάνουν από δω κι από κει για πάρτυ σε κλαμπ και μπουζούκια?
όσο για τον περίφημο και ιερό θεσμό των καταλήψεων, της πενταήμερης και των εκδρομών των σχολών στην μύκονο, ακόμα κι εκεί, στο χυδαίον και αγοραίον του πράγματος, τρώτε την σκόνη των ηλιθίων χαζοαμερικανών, φοιτητάκια του κώλου! 2 λέξεις: spring break!
i rest my case, dickheads...

τώρα που είπα θεσ/κη θυμήθηκα και τον νομάρχη -ένας είναι ο νομάρχης- και τον δήμαρχο, και όλο το σκυλολόι..αλλά δε φταίνε αυτοί και κακώς τους επιτίθενται τα αθηναϊκά ΜΜΕ.. (btw, στο τυπικό έχει δίκιο ο νομάρχης, τον έχουν πηδήξει.. θυμάμαι και στις προηγούμενες εκλογές τον είχανε καλεσμένο τότε στο μέγκα ο πρετεντέρης και ο χατζηνικολάου, κι ενώ υποτίθεται το θέμα της κουβέντας ήταν η τρομοκρατία -αν θυμάμαι καλά- και είχανε καμιά 20αριά καλεσμένους, τον είχαν βάλει στην μέση και τον είχαν ξεσκίσει για κάτι καψίματα βιβλίων)
τι έλεγα? α, ναι..δε φταίνε αυτοί...η συμπρωτεύουσα τα φταίει..δεν ψηφίζει ο ψωμιάδης τον εαυτό του, οι άλλοι τον ψηφίζουν..και ευθύνονται όλοι για αυτό το χάλι εκεί πάνω.. και το πασόκ, και η αριστερά και όλοι, για τον σκοταδισμό που έχει επικρατήσει...άσε που πιστεύω ότι όλοι αυτοί οι ελληνορθόδοξοι απλά δε θα άντεχαν να είναι μουσουλμάνοι... εγώ πάντως, δεν νομίζω να άντεχα...
πάντως, για να πιάσουμε και τον δήμο, αντί το ΘΑΣΟΚ να στηρίξει τον μπουτάρη που φαίνεται -δεν τον ξέρω τον άνθρωπο- σοβαρός, συγκροτημένος,και κυρίως δεν έχει ανάγκη να ΦΑΕΙ από την εκλογή του (πολύ σημαντικό κατ΄εμέ), πάει και στηρίζει την κ. αράπογλου, ε τότε, σταματήστε την μουρμούρα! είστε άξιοι της μοίρας σας...
επειδή είμαι και φυσιογνωμιστής, συγνώμη κιόλας, αλλά είναι φάτσα αυτή της αράπογλου?

αν αυτό δε σας θυμίζει κυρία που πουλάει τάπερ ή πρωταγωνίστρια επιθεώρησης επιπέδου "τα θέλει ο κωλοτράβας μας", ε τότε τι να πω.. μπορεί και να υπεραπλουστεύω τα πράγματα, αλλά να λέτε πάλι καλά που δεν έπιασα την πατουλίδου, δε θα τελείωνε ποτέ το ποστ..

τέλος, να στείλω ένα ρησπέκτ στον φίλο μου τον νίβο-δε ξέρω καν να στρίβω- και τον νίγκα του τον πασχάλη.
ο πασχάλης είναι street μαδαφάκα.
κηπ ιτ ρεαλ μπρο. φακ δε χέηταζ.




ΠΗΣ

6 Comments:

Blogger marl(t) said...

για τα προεκλογικά της Θεσ/νίκης σε παραπέμπω και στο σχετικό ομαδικό blog που συμμετέχει και η αφεντιά μου: εδώ
Καταπληκτικό το link για τους Απαράδεκτους. Αχ, ωραίες εποχές για την τηλεόραση αλλά τι να πεις και τότε πρώτο σε θεαματικότητα ήταν το Ρετιρέ. Όσο για Goin' Through ft Pascuale θα ξεράσω βατραχοπέδιλα τουλάχιστον...

5:54 μ.μ.  
Blogger sorry_girl said...

Περαστικά πουλί ΄μ!
Είμαι σε νετ καφέ.
Ελπίζω να είσαι καλύτερα!

9:02 μ.μ.  
Blogger Trilian said...

Να υποθέσω δηλαδή ότι δεν πήγες στους empty frame…μας ξεσηκώνεις και μετά αρρωσταίνεις! (Ούτε και εγώ μπόρεσα είχα τρελό διάβασμα αν και είχα όλες τις καλές προθέσεις να πάω! ριλι!)
Πάντως αν μετά από αρρώστια έχεις αυτή την διαύγεια να παρακολουθείς και να σχολιάζεις την επικαιρότητα και ταυτόχρονα να αναρρώνεις αντί να χειροτερεύεις τότε είσαι ο ήρωας μου!

10:56 π.μ.  
Blogger polikarpos said...

ENNOEITAI oti piga empty frame...parevre8ike sysswmo to www.vamvax.net k meta pigame gia ouzakia...poli kali i sinavlia,an k den tous voi8ise o hxos, alla genika, poli kaloi itan...
simera vevaia eimai pali xalia, alla ti na kaneis, you win some, you lose some....
btw, eimai irwas pollwn an8rwpwn, kai kyriws tou eaftou mou...
kalimera

11:08 π.μ.  
Blogger Trilian said...

Ok άλλο ένα event που χάνω λόγω διαβάσματος… η ιδέα ότι δεν πήγες ούτε εσύ μου άρεσε καλύτερα… δεν είσαι ο ήρωας μου πια…

3:21 μ.μ.  
Blogger polikarpos said...

καλαμεσυγχωρείς (μία λέξη, αλά μπονάτσος)

no more χοίρος anymore

3:34 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home