Δευτέρα, Νοεμβρίου 06, 2006

is it woman, is it man?

"woman in death" by tsoupziggy

κρύο. βγαίνω από το σπίτι. στο δρόμο κάτι βάζελοι με κοιτάνε στραβά. θυμάμαι που τις είχα αρπάξει, πιτσιρικάς, από κάτι πανιώνιους στον ηλεκτρικό στην καλλιθέα, και ψιλοτσιτώνω.
flashback:
-τι ομάδα είσαι ρε ψηλέ?
τους κόβω με το μάτι. αυτοί είναι 6. εγώ, με έναν φίλο μου.
ακούγεται η φωνή του φίλου μου από δίπλα:
-ΑΕΚ ρε ψηλέ, τρέχει τίποτα?
τον μαλάκα, δεν κρατήθηκε, σε 2 λεπτά φτάνουμε καλλιθέα που είναι το σπίτι του..
ξαφνικά όλο το βαγόνι μετατρέπεται σε γροθιές, δόντια, στρατιωτικά μπουφάν, κόκκινα μάγουλα και κλωτσιές. και είμαι και γάβρος, ούτε καν αεκ.. μετά μετράμε τις ζημιές στα μούτρα μας και τα ρούχα μας.

-σου σκίσανε το μπουφάν.

-εσύ έχεις μια πατημασιά στο πόδι από κλωτσιά. πονάς?

-λίγο.

-πάμε για καφέ?

-πάμε. (παύση) Τα μουνόπανα....

επιστροφή στο τώρα. κατεβαίνω τις σκάλες και περιμένω στην πλατφόρμα. Ανοίγω τα νυσταγμένα μάτια μου, οι βάζελοι με προσπερνάνε και μπαίνουν στο δίπλα βαγόνι. βγάζω το ipod. Θέλω κάτι δυνατό. Με κιθάρες. όλντ σκουλ. όχι pearl jam. Με κάνουν να σκέφτομαι.. screaming trees? ούτε. alice in chains?χμμμ, ίσως...

music--->playlists--->rockout

qotsa, το "i never came?"

όχι, θα θυμηθώ χωρισμούς. τι σκατά rockout playlist έχω κάνει? τι δουλειά έχει αυτό το κομμάτι εδώ μέσα? να θυμηθώ να το σβήσω όταν γυρίσω σπίτι..

το " everybody knows that you're insane?"

όχι δε μπορώ την αυτοκριτική αυτή την στιγμή.. θέλω κάτι γκράντε, βαρύ, με κιθάρες, αμερικάνικο, που να έχω να ακούσω καιρό, αλλά να μη μου φέρνει στο μυαλό διάφορα..Ή να μου φέρνει στο μυαλό κάτι όμορφο....

έλα βρε μαλάκα, 5 λεπτά δρόμος είναι, βρες κάτι... η κοπέλα πίσω σου ήδη σε κοιτάει σαν χαζή γιατί έκανες ένα πεντάλεπτο να βάλεις τα ακουστικά, σε λίγο φτάνεις πανόρμου, νομίζω ότι και ο τυπάκος δίπλα σου κάτι σου είπε αλλά δεν ακούς γιατί επιτέλους έβαλες τα ακουστικά, όλο το βαγόνι σε κοιτάει σαν εξωγήινο, βρες κάτι!

οκ, το βρήκα

turn the page- metallica.

μα metallica?


ναι βρε μαλάκα, metallica, χέσε μας. μου θυμίζει και τον βουτσά, τον συγκάτοικό μου από αγγλία. το'χε αγοράσει όταν ήμασταν αγγλία και το είχε λιώσει. τον θυμήθηκα προχθές που έμαθα ότι οι van halen είναι υποψήφιοι να μπουν στο rock'n'roll hall of fame. θα χάρηκε. άσε που θα ελπίζει και σε κανένα reunion. να θυμηθώ να μπω στην σελίδα του γκρουπ του να δω τι κάνει.

καλά. μόνο μη ξεχαστείς και χτυπάς το πόδι σου, ή κουνάς το κεφάλι σου, ή κάνεις γκριμάτσες όπως όταν είσαι στο μπάνιο και έχεις βάλει στο φουλ το "fell on black days" και μιμείσαι τον κορνέλ.όλο ρεζίλι με κάνεις. καμιά μέρα θα πετύχουμε κανέναν από την δουλειά και θα με ξεφτιλίσεις τελείως.

καλάμεσυγχωρείς.

και αυτό το "καλαμεσυγχωρείς" (μία λέξη, αλά μπονάτσος) έχει παλιώσει. στους μισούς που το λες πλέον δεν ακούγεται αστείο, και οι άλλοι μισοί δυστυχώς, δεν έχουν ιδέα ποιοι είναι οι "απαράδεκτοι".


καλάμεσυγχωρείς. (i'm a slow learner, what u gonna do?)

γκρρρ...

θυμάμαι και το βίντεοκλίπ, με μία στριπτιτζού, με κάτι κλάμματα, τον hetfield στις σκιες, νομίζω το'χε κάνει αυτός που είχε κάνει και το "smack my bitch up" των prodigy..εκείνο με τα drugs που ήταν ψιλοτσόντα...τεσπά.που είμαστε?

κατεχάκη. στην άλλη κατεβαίνεις.

οκ.

δε σου είπα να μην κάνεις γκριμάτσες και να μην σιγοτραγουδάς σαν χαζό? μας κοιτάει όλο το βαγόνι.

γάμα τους. εδώ είναι πουλέει" you pretend it doesn't bother you, but you just want to explode". γουστάρω.

καλάμεσυγχωρείς. σε λίγο λέει και:

All the same old cliché's - is it woman, is it man? - And you always seem outnumbered - you don't dare make a stand - Make your stand

πάμε μαζί το ρεφραίν? γουστάρω κι εγώ..γάμα τους:

here i am, on the road again, there i go, turn the page...

φτάνουμε ρε?

φτάσαμε, κατέβα..

τελειώνει και το τραγούδι ρε συ... τέλειο timing

ο αέρας με χτυπάει στο πρόσωπο. ξεκολλάω. μήνυμα. άλλο ένα τρίλεπτο μέχρι να καταφέρω να βγάλω το κινητό....

ΠΑΝΟΣ: " ψαρά, θα αργήσω κανά πεντάλεπτο"

μενού-->μηνύματα-->δημιουργία μηνύμ.-->μήνυμα κειμένου:

προς: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Μήνυμα: είσαι ουαντικός, σολιντικός, και τσουκαλικός. και μαλάκας.

καλά του τα'πες... τι θα ακούσουμε?

5 Comments:

Anonymous Ανώνυμος said...

simera pou mai kliniris kai variemai spiti, tha mporouses na grapseis kati kalitero kai pio megalo se parakalw? kai isws kati pou na xei endiaferon wste na diavazetai sto mpanio? isws gia tin epistrofi, pou xe kai pio endiaferon? gia mena toulaxiston...

3:16 μ.μ.  
Blogger polikarpos said...

οχι :)

3:21 μ.μ.  
Blogger Misirlou Oubliez said...

Δεν ξερω τι θα ακουσεις, παντως nu metal οχι.nu metal οχι.(μπραβο μαλακα διαφημιστη με κολλησες). Διοτι φλωροι μπορει να ειμαστε, σκατιφλωροι οχι. Σκατιφλωροι οχι (γκνιαρχ, διαφημιστη θα σε σκισω).

Και καλα του τα πες αυτουνανου του ανωνυμου.

3:54 μ.μ.  
Blogger Gogo said...

esi kai o allos sou eautos... Wraia! Exeis kai parea!
Auto pou psaxneis ti sto dialo na akouseis pou na sou kanei ekeini ti stigmi kai niwtheis to varos apo to vlema olwn tvn allwn sto vagoni les kai eisai poli kathisterimenos, poli klasiko, kai mena me katapiezei!

6:41 μ.μ.  
Blogger Trilian said...

would - Alice in chains

11:24 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home