Δευτέρα, Ιουλίου 17, 2006

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟΠ-10

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ, ΣΚΕΨΕΙΣ, ΙΔΕΕΣ, BUKKAKE-κάτι σαν το μεγκαλίσιους αλλα χωρίς τον τυφλοπόντικα! Ή αλλιώς, κάποια πράγματα που μου έκαναν εντύπωση τις ημέρες που πέρασαν...
Ξεκινάμε?


1. Έχει περάσει τόσος καιρός από όταν κουρεύτηκα, και το μαλλί μου δε λέει να φτιάξει με τίποτα.. Από Πολύκαρπο, με κάνανε Κατσίκαρπο…

2. Πρέπει να κάνω δίαιτα.. Πήγα χθες παραλία και είχα πιο μεγάλα βυζιά από τις γκόμενες που μου άρεσαν...

3. Κατέβαινα δουλειά σήμερα και σφύριζα ένα τραγουδάκι που άκουγα στο i-pod..Πιο πολύς κόσμος κοίταζε εμένα παραξενεμένος, παρά το κορίτσι που είχε λιποθυμίσει από την πρέζα μπροστά στον Γρηγόρη, στην γωνία Πατησίων και Χαλκοκονδύλη.

4. Τα σκυλιά είναι φοβερή γκομενοπαγίδα, αλλά παίζει να σε κάνουν και ρεζίλι! Εκεί που έχω πάρει τσάρκα την Ίρμα της φίλης μου της Ιωάννας, και την πάω βόλτα στο Ναύπλιο, και μόλις μια κουκλίτσα μου’ χει πιάσει την κουβέντα –τι όμορφο σκυλάκι κλπ κλπ- αμολάει και η Ίρμα μια διάρροια στον πιο κεντρικό δρόμο της πόλης και με κάνει ξεφτίλα…

5. Κάτι πρέπει να κάνουν και με το μαύρο, να το νομιμοποιήσουν, να το μαζέψουν δε ξέρω κι εγώ τι… Πήγα στο πάρτυ της ανιψούλας μου(15 χρονών παρακαλώ) και το σπίτι μύριζε σαν καμαρίνι των Goin’ Through...

6. Αυτόν τον τύπο από την καινούρια διαφήμιση της «Αγελαδίτσας» που κουνάει και τα δαχτυλάκια του σε φάση αμερικάνικη και λέει για επιδόρπια και ζελατίνες, θέλω να τον κουρέψω γουλί, να του σπάσω τα δαχτυλάκια του, και να τον ταΐζω κάθε μέρα πρόβια γιαούρτια με την πέτσα μέχρι να σκάσει! ΦΑΕ ΜΩΡΗ ΧΑΜΟΥΡΑ! ΦΑΕ!

7. Και τώρα που είπα κούρεμα και σκάσει, ρε παιδιά έλεος δηλαδή πια, ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΟΥΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΚΟΤΣΙΡΑ!

8. Η ατάκα του Axl (από την ταινία «Μονομάχος») στην αρχή της συναυλίας των Guns:
«Οn my signal, UNLEASH HELL».
Έγραψε.

9. Ο Mike Skinner των The Streets είναι πράγματι ένας Άγγλος ποιητής των δρόμων, και πολύ σωστά τον παρομοιάζουν με τον Eminem, αν και πιστεύω ότι σε επίπεδο στίχων και παρατηρητικότητας, ο Skinner είναι ανώτερος. Ο τελευταίος δίσκος του, παρόλο που καταθάφτηκε από τα αγγλικά ΜΜΕ, απλά επιβεβαιώνει τα παραπάνω. Προσέξτε πόσο περιγραφικός είναι ο λόγος του, ακόμα και όταν περιγράφει την εξάρτηση του από την κόκα τώρα που έγινε διάσημος: στο τραγούδι pranging out, η λέξη που χρησιμοποιεί για την κόκα είναι prang. Το οποίο σημαίνει:
Prang:
(UK) A car crash without any casualties, typically minor; as in (US) fender-bender.
(από "http://en.wiktionary.org/wiki/prang")

Και αν αυτό δεν είναι ακριβέστατη περιγραφή της κόκας, τότε δεν ξέρω κι εγώ τι είναι…Βέβαια, αν πέσεις στην λούμπα της κόκας, η φάση από απλό ατύχημα γίνεται Μαλιακός, αλλά λέμε τώρα.. Μάλιστα στο ίδιο τραγούδι, παίρνει τον τίτλο από την μεγαλύτερη επιτυχία του ("Dry Your Eyes") και πετάει θρασύτατα:
“this time Ι’m drying my eyes, AND a fuckin’ nosebleed”.. ένα έχω να πω: fuck bono, give this young man a fucking nobel prize - and your money for drugs and prostitutes.

10. Και για το τέλος, κάτι ρομαντικό:
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΑ ΓΙΑ ΓΥΜΝΙΣΜΟ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΡΗΤΗ
ZHTEITAI: KONTH, MEΛAXΡINΗ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΡΗ, ΑΔΥΝΑΤΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΙΑΣΙΜΑΤΑ, ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ 19-25 ΕΤΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΓΥΜΝΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΚΡΗΤΗ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ.ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ,ΣΚΗΝΗ, ΕΝΤΟΜΟΑΠΩΘΗΤΙΚΑ Κ ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΟ.ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ (ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟ-ΜΙΑ ΟΛΟΣΩΜΗ) Α-ΠΑ-ΡΑΙ-ΤΗ-ΤΕΣ!ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:κ.POLIKARPOS.
ΑΥΣΤΗΡΑ ΕΚΤΟΣ ΩΡΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ (κι άμα πιάσει και αυτό, έχει ελπίδες μέχρι και ο Γιωργάκης να κυβερνήσει..)

5 Comments:

Anonymous Ανώνυμος said...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

3:29 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Greets to the webmaster of this wonderful site! Keep up the good work. Thanks.
»

12:00 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

I really enjoyed looking at your site, I found it very helpful indeed, keep up the good work.
»

11:02 μ.μ.  
Blogger polikarpos said...

ντηλητην γιορ μεσατζιζ ιζ μορ μπορινγκ δαν γουοτσινγκ πεηντ ντραη...

3:55 μ.μ.  
Blogger polikarpos said...

@@δια έπιασε.(κ όχι η φοιτήτρια...σνιφ...) αλλά κάντε τα κουμάντα σας νεβερδελεσ(δλδ ποτε μη λες ποτε)

10:05 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home