Σάββατο, Δεκεμβρίου 30, 2006

puzzled



(πάντα μισούσα τα σταυρόλεξα στα ταξίδια...)

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 29, 2006

owned (again)

lights out
είχε αγοράσει μια πλαστική φωτιζόμενη επιγραφή από ένα funky (και καλά) κατάστημα δώρων στο κολωνάκι : sex in progress, ανακοίνωνε, με μεγάλα, φωτεινά γράμματα.

την χρησιμοποιούσε σαν φωτιστικό στο υπνοδωμάτιο. δούλευε με μπαταρίες, και την είχε κρεμάσει δίπλα στο κρεβάτι του. με την μαρία ήταν το αστείο τους. όποτε μπαίναν στο υπνοδωμάτιο για σεξ, αυτός ή και καμιά φορά παιχνιδιάρικα και αυτή, πατάγαν το κουμπάκι, άναβε το φωτιστικό, κλείναν τα φώτα, και το έκαναν..

όταν σηκωνόντουσαν για τσιγάρο και συμμάζεμα μετά, έσβηναν ξανά την επιγραφή, χαμογελώντας μεταξύ τους νωχελικά και πονηρά..

η μαρία τον χώρισε όταν μια μέρα στο σπίτι του, και λίγο πριν μπει μέσα της, πάτησε το κουμπάκι της επιγραφής και αυτή είχε ξεμείνει από μπαταρίες.

παρόλο που η μαρία είχε να τον δει και να τον επισκεφτεί κοντά μια βδομάδα.



(το κείμενο ανέβηκε και στο Feeling Minnesota)

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 28, 2006

what's your addiction?



"What's your addiction? Is it money? Is it girls? Is it weed?
I've been afflicted by not one, not two, but all three"

μας λέει ο kanye, σε ένα τραγούδι σχετικά με την φύση του εθισμού.

αλλά ΚΥΡΙΩΣ σε ένα τραγούδι - ύμνο των όμορφων, ζαλισμένων, μποέμ fuckbuddies, και της αγάπης που κάπου-κάπου ξεφυτρώνει ανάμεσά τους...






(ο Feeling Minnesota σε ένα πολύ όμορφο κείμενο για τον εθισμό... μέρες που είναι..)

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 25, 2006

a tribute

in all his sweaty, 'tached, funked-up AND messed-up glory:



και ένα tribute από τον Εddie Murphy:



R.I.P.

για τον θάνατο του νονού της soul έγραψαν και οι:
M. Hulot
Feeling Minnesota
Extragalactic

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 22, 2006

grumpy old men

Το young at heart είναι ένα ντοκιμαντέρ που μόλις προβλήθηκε στην Αγγλία.
Ακολουθεί τις ζωές των μελών μιας -ομώνυμης- χορωδίας ηλικιωμένων στις ΗΠΑ. Όχι όμως μιας απλής χορωδίας γέρων: ενώ οι συνομήλικοι τους πίνουν τσάγια και πλέκουν, αυτοί οι άνθρωποι δίνουν την ψυχή τους στην σκηνή σε διασκευές James Brown, outKast, talking heads, the Clash, Sonic youth, Radiohead και Hendrix!
Η χορωδία κάνει περιοδείες (ενδεικτικοί τίτλοι τουρνέ: Road to Nowhere και Alive and Well) και το ντοκιμαντέρ δείχνει τα μέλη της να ετοιμάζονται για μια μεγάλη συναυλία στην πόλη από την οποία κατάγονται. Δείχνει τις ζωές τους, τα προβλήματα, αλλά και τη δίψα για ζωή στη σκιά του θανάτου και της κόπωσης από τα γηρατειά.
Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, πέθαναν δύο από τα μέλη της χωρωδίας, γεγονός που έδωσε μια ακόμα πιο σοβαρή και γλυκόπικρη πτυχή στην δύναμη αυτών των ανθρώπων. Στο βίντεο που ακολουθεί, ο Fred Knittle, με εμφανή τα αναπνευστικά του προβλήματα λόγω καρδιάς(προσέξτε τον ανατριχιαστικό ήχο του αναπνευστήρα του) , τραγουδάει το fix you των Coldplay.
Το τραγούδι ήταν αρχικά ντουέτο αλλά τελικά ο Fred αναγκάστηκε να το τραγουδήσει μόνος του λόγω του ξαφνικού θανάτου του παρτενέρ του (Bob Salvini). Η συγκινημένη οικογένεια μέσα στο κοινό (λίγο μετά το πρώτο λεπτό) είναι συγγενείς του Bob.
Ξαφνικά, ένα τόσο μελό τραγούδι γίνεται συγκλονιστικό και η τηλεόραση δείχνει κάτι αληθινό που δεν είναι ριάλιτι.



AΛΛΑ, επειδή έρχονται Χριστούγεννα και το τελευταίο που θέλω είναι να κλαψουρίζετε πάνω από το blog μου, πάρτε και μια διασκευή στο " i wanna be sedated" των Ramones.
έτσι είναι η ζωή. γλυκόπικρη.

καλές γιορτές!




Δευτέρα, Δεκεμβρίου 18, 2006

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟΠ10-special edition: ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ 11!(9ο ΜΕΡΟΣ)

Όχι απαραίτητα τα χειρότερα, αλλά ένα μείγμα από απογοητεύσεις, κακές επιλογές, λάθος κατευθύνσεις, και παρόλα αυτά, γνωστά λίγο-πολύ σε όλους!
"προσωπικές απόψεις" που λέει και ο enteka
κυρίες και κύριοι...

ENNIA: SHITLIST: 11 ΦΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2006

1. "Meds" Placebo

προσωπική αδυναμία μου. Τους μισώ πιο πολύ από το τρίτο ράιχ. Το χειρότερο από τα lp που φάγαμε στην μάπα από απαράδεκτα ελληνικά ραδιόφωνα, απανταχού κάγκουρες, 16χρονους, ευαίσθητους φοιτητές και wannabe rockούδες.

2. "Sam's Town" The Killers

ο πιο hyped-up δίσκος του 2006, και ταυτόχρονα η πιο μεγάλη απογοήτευση. Μετά το "hot fuss", που το θεωρώ ΔΙΣΚΑΡΑ, δε μπορώ να καταλάβω τι τους έπιασε να γράψουν ένα ολόκληρο δίσκο με αποτυχημένες arena rock απομιμήσεις U2 (δεκαετίας 80) και Springsteen. Τους προετοιμάζαμε όλοι για το γκρουπ της επόμενης πενταετίας(τουλάχιστον), και αυτό αποδείχτηκε τελικά η παγίδα τους. Εμπορικά ίσως όντως να γίνουν, μουσικά όμως -όπως ελπίζαμε όλοι- δεν το βλέπω να συμβαίνει. Μακάρι να βγω ψεύτης. Και μακάρι κάποιος να ξυρίσει επιτέλους τον Flowers.

3. "Empire" Kasabian

μου άρεσε ότι τους γουστάρανε οι oasis και όλο το α λα happy mondays debauchery που απέπνεαν. O πρώτος δίσκος δεν έλεγε πολλά, αλλά σκέφτηκα ότι πρώτος είναι, καλά στοιχεία δείχνουν, περίμενε και τον επόμενο. Δυστυχώς, το empire ήταν ένας αχταρμάς ασυναρτησιών, επιρροών και ήχων που προσπάθησαν με κάθε τρόπο να μετατρέψουν σε μουσικό σύνολο. Aπέτυχαν οικτρά. Tελικά μοιάζουν στους mondays μονο στα drugs, και στους oasis μόνο στο trash talking. Απίστευτα κακός δίσκος.

4. "Revelations" Audioslave

δύο από τα αγαπημένα σου συγκροτήματα διαλύονται. Από αυτά τα δύο σχηματίζεται ένα καινούριο. Oι ελπίδες πολλές.
Το πρώτο lp, μάλλον βιαστικό και πρόχειρο. Τους δίνεις άλλη μια ευκαιρία.
Το δεύτερο είναι χειρότερο. Αρχίζουν να δηλώνουν δεξιά και αριστερά ότι ο επόμενος δίσκος θα έχει soul επιρροές. Δεν τον αγοράζεις. Τον κατεβάζεις για να δεις τι λέει.
Σε παίρνει ο ύπνος.

5. "Youth" Matisyahu

μας πρήξανε τα φρύδια τα αμερικάνικα έντυπα για τον συγκεκριμένο. Τελικά όλο το hype για τον πρώτο εβραίο reggae καλλιτέχνη αποδείχτηκε τσάμπα και βερεσέ. τα τραγούδια του είναι άθλια, και τελικά ίσως να είναι καλή ιδέα που οι περισσότεροι νορμάλ άνθρωποι από ρέγκε ακούνε μόνο μάρλευ και αυτό μόνο σε κανένα κάμπινγκ γυμνιστών, ή/και όταν είναι από 15 ως 18 χρονών. Τώρα που το ξανασκεφτομαι πιο ψύχραιμα, οι λέξεις "Matisyahu: o πρώτος hip εβραίος ρέγκε άρτιστ" μου κάνουν περισσότερο για μαρκίζα freak show, παρά για παρουσιάση μουσικού καλλιτέχνη..

6. "The Dutchess" Fergie

λογικό δεν είναι?

7. "Bright Idea" Orson

παντελώς άγνωστοι στην πατρίδα τους (Αμερική), τρομερά επιτυχημένοι εκεί (Αγγλία) που η μουσική βιομηχανία βρήκε ζώα να αγοράσουν τον δίσκο τους. κάτι ανάλογο με τους reammon και την μοντέρνα και προχώ Ελλαδάρα μας δηλαδή.

8. "Razorlight" Razorlight

μα είναι δυνατόν αυτή η μπάντα, με αυτό το album να πουλάει τόσο? Και να φιγουράρει και σε λίστες της χρονιάς στα αγγλικά έντυπα? Εντάξει, ωραίος γκομενάκος ο Borell, καλή παραγωγή -i guess- , είναι και της μόδας τα συγκροτήματα που κοιτάνε τα 80ς ψευτονοσταλγικά και ρετρό, αλλά οι συνθέσεις είναι επιπέδου παιδικού σταθμού. Θηλέων. Και για ποπ-ροκ συγκρότημα αυτό είναι απλά τραγικό.

9. "Alright still" Lilly Allen

ποτέ δεν κατάλαβα προς τι όλος αυτός ο χαμός. Ίσως επειδή βγήκε από το myspace, και έτρεξαν να την αγκαλιάσουν τα αγγλικά ΜΜΕ (που έχουν καταντήσει χειρότερα κι από την σούπερκατερίνα). Μην ανησυχείτε, τα ίδια θα την αποκαθηλώσουν στον επόμενο δίσκο. Αγαπάω ακόμα τον μπαμπά της πάντως, κι ας είναι εντελώς yob culture (δλδ χουλιγκάνος). Μα κατεβάστε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ τραγούδι από τον δίσκο της, και πείτε μου αν είναι καλύτερο από αυτό:

10."Bande à Part" Nouvelle Vague

πείτε το όπως θέλετε: μουσική για ασανσέρ. muzak. one trick pony. ανέμπνευστα εξυπνακίστικα αναμασήματα από επιτυχίες άλλων, που σε πολλές περιπτώσεις δεν άρεσαν σε κανέναν ούτε στις original εκτελέσεις τους. Τι εννοώ? here you go:


Κλασσικό παράδειγμα φασισμού των δισκογραφικών, των τρέντυ, και των ψευτοκουλτουριάρηδων.

11. "Stadium Arcadium" Red Hot Chili Peppers

το "be here now" του 2006. όχι τόσο κακό, αλλά απογοητευτικό και άτολμο. Πομπώδες, ογκώδες και , ας το παραδεχτούμε επιτέλους, πολύ βαρετό σε αρκετά σημεία του.


ok, εγώ τελείωσα, Ας αρχίσουν τα υβριστικά comments από τους 2 σταθερούς αναγνώστες που έχω...

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 15, 2006

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟΠ10-special edition: ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ 11!(8ο ΜΕΡΟΣ)

11 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ


ΟΚΤΩ:
11 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ROLLING STONE (μέσα στο 2006)

ξεκινάμε?


1. τεύχος 993, 9 Φεβρουαρίου.
εξώφυλλο: Kanye West
O Kanye ντυμένος χριστός στο εξώφυλλο, και όλη η μεγαλομανία του (που άγγιξε την κορυφή στα πρόσφατα european mtv video awards) στην συνέντευξη που παραχωρεί στο περιοδικό.
ενδιαφέρουσα ατάκα: "why wasn't 'Gold Digger' nominated for Best Rap Song? that's a GIMME Grammy!"
bonus trivia: όταν ήταν μικρός, τα άλλα παιδάκια τον φώναζαν κοροϊδευτικά chinaboy επειδή για ένα χρόνο έζησε με την μητέρα του στην Κίνα, λόγω δουλειάς. Του έχει μείνει κόμπλεξ.
Μέρος της συνέντευξης ΕΔΩ

2. τεύχος 997, 6 Απριλίου.
εξώφυλλο: Οι κριτές του american idol
στη συνέντευξη που αναφέρομαι, η οποία δεν ολοκληρώνεται όμως ποτέ, η mainstream αμερική ανακαλύπτει τον τζάνκυ Pete.
ενδιαφέρουσα ατάκα: "could you take your shoes off, please?" ρωτάει ο Pete τον δημοσιογράφο, που ΔΕΝ φοράει παπούτσια. Ο δημοσιογράφος του το λέει. Ο pete κοιτάει τα πόδια του δημοσιογράφου, του ρίχνει μια άγρια ματιά και του λέει: "just take your shoes off, please."
bonus trivia: μέσα σε 3 ώρες, ο Pete καπνίζει ηρωίνη και κρακ, σουτάρει ηρωίνη και παίρνει και ένα e. Επίσης προσφέρει στον δημοσιογράφο ηρωίνη και e, αλλά όχι κρακ.
Μέρος της συνέντευξης ΕΔΩ

3. τεύχος 999, 4 Μαίου
εξώφυλλο: γελοιογραφία του Τ. Μπους
συνέντευξη: Eddie Vedder
ενδιαφέρουσα ατάκα: "Surfing is like no other thing I've felt, except for music and holding your newborn"
bonus trivia: Ο Eddie είναι φίλος με τους Kings of Leon και τους Strokes.

4. τεύχος 1002, 15 Ιουνίου
εξώφυλλο: red hot chili peppers
στην συνέντευξη οι peppers δίνουν all access pass στο περιοδικό.
ενδιαφέρουσα ατάκα: "my mom remembers me coming home from school and saying: "for the first time, I've found someone I can talk to" Flea, για την 30χρονη φιλία του με τον Kiedis.
bonus trivia: o Frusciante έχει ένα από αυτά τα κιτς γκριλ-τοστιέρες που διαφημίζει ο George Foreman στα τελεμάρκετινγκ.

5. τεύχος 1007, 24 Αυγούστου
εξώφυλλο: Christina Aguilera
ενδιαφέρουσα ατάκα: "I have a high tolerance for pain. But that one brought me joy" δηλώνει η Christina, για το διαμαντένιο σκουλαρίκι στο νουνού της.
bonus trivia: δεν το φοράει πια.
μέρος της συνέντευξης ΕΔΩ

6. τεύχος 1008, 7 Σεπτεμβρίου
εξώφυλλο: Bob Dylan
εμείς όμως θα ασχοληθούμε με την συνέντευξη του Andre των OutKast
ενδιαφέρουσα ατάκα: I wouldn't have written 'hey ya!' if it weren't for the Hives"
bonus trivia: (ΛΕΕΙ) ότι σταμάτησε να πίνει τσιγάρα, αλλά και αλκοόλ, εδώ και 10 χρόνια. (οκ, κι εγώ ειμαι ο πιτσιρίκος)

7. τεύχος 1009, 21 Σεπτεμβρίου
εξώφυλλο: Justin Timberlake
ο Justin σε full-promo mode, πίνει τσιγάρα στο άμστερνταμ και μας συστήνει την μαμά του.
ενδιαφέρουσα ατάκα: ( παρουσιάζοντας το καινούριο τότε "sexyback" στο ανυποψίαστο κοινό του άμστερνταμ) "this song is from my new album. if you don't like it, fuck you"
bonus trivia: ένα κορίτσι στο κοινό φοράει μπλουζάκι που γράφει: I HAD JUSTIN 3 TIMES.
Η μητέρα του και η Κάμερον Ντίαζ (κοπέλα του) ετοιμάζουν μπλουζάκια για την επόμενη συναυλία που θα γράφουν:
"I HAD JUSTIN FIRST", και "I HAD JUSTIN LAST"
μέρος της συνέντευξης ΕΔΩ

8. τεύχος 1010, 5 Οκτωβρίου
εξώφυλλο: Jack Nicholson
ψιλο-σκανδαλοθηρική συνέντευξη με τον Νίκολσον.
ενδιαφέρουσα ατάκα: "In terms of age, you could say that over the last year, Ι've probably covered the territory between 21 and 61." (σχετικά με τις σεξουαλικές του επιδόσεις τον τελευταίο χρόνο)
bonus trivia: κάποτε κυκλοφορούσε ολόγυμνος για 3 μήνες στο σπίτι του.
μέρος της συνέντευξης ΕΔΩ

9. τεύχος 1012, 2 Νοεμβρίου
εξώφυλλο: TIME TO GO! γελοιογραφία σχετικά με τα σκάνδαλα στο αμερικάνικο Κονγκρέσο
συνέντευξη με τον Pete Townshend των Who.
ενδιαφέρουσα ατάκα: (εξηγώντας την πρόσφατη επανένωση των who) "i don't want to play old Who songs. I could sell them to fucking CSI!" αλλά και: "I wouldn't pay money to go see the Who, not even with new songs. I don't want to look at these old guys in their self-congratulatory mode."
bonus trivia: αρχικά ήταν υπέρ του πολέμου στο ιράκ, αλλά πλέον έχει αλλάξει γνώμη..

10. τεύχος 1013, 16 Νοεμβρίου
εξώφυλλο: John Stewart & Stephen Colbert (βλέπε και MY HEROES στα λινκ δεξιά)
μάλλον μέτρια συνέντευξη των 2 κορυφαίων τηλεοπτικών πολιτικών κωμικών στην Αμερική αυτή την στιγμή. Γεμάτη πάντως ατάκες, και καρφιά για την πολιτική ζωή των ΗΠΑ.
ενδιαφέρουσα ατάκα: (αντικρύζοντας και ειρωνευόμενοι το τεράστιο μαγνητοφωνάκι του δημοσιογράφου του περιοδικού)
Colbert: είχα ένα ίδιο το 1973...
Stewart: νόμιζα ότι ήταν σεζ-λονγκ!
bonus trivia: o Colbert είναι ο νεότερος από 11 αδέλφια, και μάλιστα έχασε τα 2 από αυτά-και τον πατέρα του- σε αεροπορικό ατύχημα το 1974. επίσης είναι κουφός από το δεξί αυτί λόγω ενός παιδικού όγκου.
Η συνέντευξη ΕΔΩ.

11. τεύχος 1015, 14 Δεκεμβρίου
εξώφυλλο: ο Snoop Dogg ντυμένος άι βασίλης!
μια συνέντευξη εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και ανοιχτή από μεριάς του Snoop
ενδιαφέρουσα ατάκα: (σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν φοβόταν μηπως τον σκοτώσει ο Suge Knight, προηγούμενο αφεντικό του και πλέον εχθρός του) "Fuck, nah. Never was afraid of him. i was afaid i was gonna have to kill him. That's what I was afraid of."
bonus trivia: άνθρωπος των αντιθέσεων. Προπονεί με πάθος μία παιδική ομάδα american football, και το 2003-04 είχε χωρίσει την γυναίκα του για να γίνει προαγωγός (pimp)

μέρος της συνέντευξης ΕΔΩ.

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 13, 2006

owned

condom.jpg
είναι κάποια ερωτήματα που προσωπικά πιστεύω ότι δε θα μπορέσω να απαντήσω ποτέ:

υπάρχει θεός? υπάρχει ζωή μετά από αυτή την -κυρίως- αηδία που υποτίθεται ότι ζω τώρα? οι γονείς μου σοβαρά κάποτε έκαναν σεξ για να με κάνουν? τι ακριβώς κατάφερε ο σόλιντ 2 χρόνια στον ολυμπιακό? είναι το yield ο χειρότερος δίσκος των pearl jam ή απλά το λέω επειδή όταν το αγόρασα ήμουν φρεσκοχωρισμένος και από τότε όποτε ακούω το wishlist μου'ρχεται αναγούλα και χασμουρητό ταυτόχρονα?

believe it or not, αυτά τα ερωτήματα επιστρέφουν ξανά και ξανά στο μυαλό μου κατά καιρούς (αυτό με το yield μου συνέβη τελευταία φορά στην συναυλία των pearl jam) , και ειλικρινά πιστεύω ότι δε θα τα απαντήσω ποτέ. Το πρόβλημα είναι ότι όσο μεγαλώνω, προστίθενται κι άλλα. Για παράδειγμα, πρόσφατα άκουσα αυτό:

"να σου πω, τι δουλειά έχει το προφυλακτικό στα σκουπίδια σου? αφού εμείς δεν βάζουμε!"


και ομολογώ ότι ούτε αυτή την φορά βρήκα πειστική απάντηση...





(το συγκεκριμένο ποστ μπορείτε να το βρείτε και ΕΔΩ, μαζί με άλλα, καλύτερα, που δεν ειναι δικά μου. μπάη-μπάη!)

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 11, 2006

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟΠ10-special: ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ 11!(ΜΕΡΗ 6,7)

ΕΞΙ: 11 BLOGS ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΑ LINK ΜΟΥ (ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ)

1. fightback
2. peepingtom (new address)
3. deadend mind
4. varetos
5. the6milliondollarstory
6. crucilla
7. trilian
8. allitnil
9. blogarismenos
10.press-gr
11.κύριος Φώλιος

ΕΦΤΑ: 11 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΝΕ ΣΤΟ CRACK HITLER

1. Ότι όλοι εκεί μέσα (εκτός από έναν) γράφουν καλύτερα από εμένα.
2. Ότι ακόμα και αυτός ο ένας γράφει καλύτερα από εμένα, απλά έκανε το λάθος να βάλει reference τους funeral for a friend.
3. Ότι θα γίνουν (σχετικά) διάσημοι πριν από εμένα.
4. Ότι τελικά θα γίνω εγώ πιο διάσημος ενώ αυτοί το αξίζουν περισσότερο από εμένα.
5. Ότι φαίνονται παρέα. κι εγώ δεν έχω πολλές.
6. Ότι κανα-δύο από αυτούς ζουν στην Αγγλία. Και ζηλεύω.
7. Ότι ένας από αυτούς έστειλε mail και έκραξε κάποιον σε κάποιο άλλο site, για τους σωστούς λόγους, και όχι απλά για να ακουστεί το όνομά του. ήταν μια κίνηση που θα'θελα να'χα κάνει κι εγώ. Προ πολλού.
8. Το cuddles σαν υπογραφή. Γαμάει. Ζηλεύω.
9. Ότι κράζουν τόσο πολύ τους gay.(αυτό πάλι το εννοώ)
10. Ότι εκτός από ένα ποστ για τους annuals, δεν νομίζω να έχω διαβάσει ΤΙΠΟΤΑ χαρούμενο/αισιόδοξο/μη μίζερο εκεί μέσα. Το οποίο είναι ΚΑΙ καλό, και ΚΑΚΟ. Αλλά εγώ εδώ το λέω περισσότερο για το κακό της φάσης. cheer up ρε ζαμπονιάρηδες!
11. Ότι έτσι που το πάνε θα φάνε καμιά μήνυση και θα το κλείσουν.

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 07, 2006

Γκομενάκι της ημέρας

(που λέει και η Κατερίνα) Λυδία Παπαϊωάννου:

Mα δεν είναι πανέμορφη?
(οι φώτο είναι κλεμμένες από το ίντερνετ. Ελπίζω να μην φάω καμία μήνυση..)

ps:Kαι (άσχετο) bonus: Ο νέος James Bond από ένα νέο ταλέντο...

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 06, 2006

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟΠ10-special: ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ 11!(ΜΕΡΗ 3, 4, 5)

Συνέχεια της συνήθειας που έγινε λατρεία.
ξεκινάμε?

ΤΡΙΑ: 11 ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΣΥΧΝΑ

1. " Όχι, δεν έχω σχέση..."
2. "user name: polikarpos"
3. "Ναι ρε μάνα, ΕΧΩ λεφτά..ΈΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ, μην με πρήζεις"
4. "Το τσιγάρο το'χω ελαττώσει"
5. "..κάνω δίαιτα"
6. "έχω έναν φίλο από την δουλειά,τον πολύκαρπο κι έχει ένα blog..θα στο στείλω καμιά μέρα, έχει πλάκα."
7. "το είχα στο αθόρυβο"
8. "κοιμόμουν και δεν το άκουσα"
9. "πολύ δουλειά, άσε..."
10."η ποια? όχι ρε δεν παίζει κάτι..δε μου αρέσει καν"
11."μα με την [εισάγετε όνομα πρώην εδώ] είμαστε φίλοι!"

ΤΕΣΣΕΡΑ: 11 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΙΣΩ (και δεν μισούν -τόσο- οι άλλοι)
1. το ΠΑΣΟΚ
2. αυτούς που κάθονται αριστερά στις κυλιόμενες του μετρό. αν είχα μια καραμπίνα θα τους σκότωνα όλους.
3.την J-Lo
4. Τις ταινίες της Βουγιουκλάκη (εκτός από το δόλωμα- είναι όμως κι ένα αγόρι λαλαλαλλααααα)
5. Ο πουρές.
6. Η σαντιγύ.
7. τα μπλογκ που αρχίζουν από -μαν (εκτός του αντώναρου)
8.Βίσση/Βανδή.
9. όλες τις φετινές τηλεοπτικές σειρές. ειδικά μία. (οκ δε με διαβάζει πια η μαρία, οπότε θα το γράψω: αυτή η πόρνη η Ιωάννα της καρδιάς. Γκρρρρρρρ)
10. Τα γαλλικά
11. Τον ΗΣΑΠ το καλοκαίρι

ΠΕΝΤΕ: 11 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ (και δεν αγαπούν-τόσο- οι άλλοι)
1. Η Paris Hilton (είπα να ξεκινήσω δυνατά)
2. Το ταμπάσκο. Σε τηγανητά αυγά. Μετά από μεθύσι. Για πρωινό. μιαμ!
3. Το γλυκό ποπ-κορν
4. Beans on toast
5. τις κοντές
6. το ροζ (real men wear pink)
7. την Γηραιά Αλβιόνα
8. τις ταινίες του Jim Carrey
9.να κάνω σεξ και να είμαι από κάτω
10.τις παραξενιές μου
11. να λέω διάφορα ψέμματα σε ταξιτζήδες για να δω αντιδράσεις (ότι είμαι πασόκ, παναθηναϊκός, συγκοινωνιολόγος,κλπ αναλόγως τον ταρίφα)

Τρίτη, Δεκεμβρίου 05, 2006

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟΠ10-special edition: ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ 11!(ΜΕΡΗ 1, 2)

αν δεν υπήρχε ο enteka, δε θα με ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας μου. ούτε καν η κυρία Aγγελική από δίπλα που τα'χει χαμένα, και συχνά-πυκνά με περνάει για τον ανηψιό της τον Κυριάκο και με τρατάρει και κανένα γλυκό. Αυτός (ο enteka, όχι ο Κυριάκος) και η sorry_girl ήταν οι πρώτοι bloggers που με έβαλαν στα links τους, και αυτοί, μαζί με λίγους ακόμα, είναι η παρέα μου τους τελευταίους μήνες που ασχολούμαι με αυτό τον υπόκοσμο που ονομάζεται ελληνική blogόσφαιρα. Με αφορμή λοιπόν την τελευταία χάρη που μου έκανε να με συμπεριλάβει σε άλλο ένα post του, έβαλα μπρος (bros-και γαμώ τις 80ίλες!) ένα μεγαλόπνοο σχέδιο: θα κάνω ένα τοπ10 απο 10 11άδες!
Iδού τα 2 πρώτα μέρη:
ξεκινάμε?
ΕΝΑ: 11 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ "ΤΙ ΦΟΡΑΣ?" (Από φίλες στο msn μου)

1. lagudim says:
mayro danteloto me strasakia k kordeles
einai setaki opote k to pano k to kato to idio einai
2. Pinelopi afana says:
mauro kai mpez apo panw wxouuuuuuuuu (μετά από πολύ πρήξιμο)
3.bete noir says:
mple kafe apo katw me fiogakia kai istories apo katw..

kai mpordorodokokkino apo panw
sketo mpordo, entaxei...:)
4.Δώρα says:
epeidh eimai spiti olh mera kai epeidh ekana ki ena mpanio
den exw valei tpt apo mesa
5.Misirlou says:
ena siel vraki 3/4
kai ena soutien apo tzin
6.eleni says:
vrakaki 3/4 k mia fanela tou mpampa mou. kai mia forma apo panw.
7.Amy says:
brazilian mauro me ena mpordo filo/louloudi
8. sofia says:
mavro. οκ?
9. ελίζ says:
mavro kolan. kai mavra apo mesa.
10. (¯`·._.·[ eléñï ]·._.·´¯) says:
roz k aspro apo panw
11. anna says:
fouksia panw katw. kai pitzamoules.


ΔΥΟ: 11 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΑΨA

1. Στη συναυλία των pearl jam to 2000 στο Wembley Arena, στο τέλος του rearviewmirror
2. Όταν πέθανε η γιαγιά μου
3. όταν είδα πρώτη φορά το amores perros
4. Στους Παξούς, πρόπερσι, με ένα τραγούδι του Moz
5.liverpool-ολυμπιακός: 3-1
6. πριν περίπου μία βδομάδα
7. Μια φορά που μαλώνανε οι γονείς μου μπροστά σε μένα και τον αδερφό μου όταν ήμουν μικρός
8.
Στο πάρτυ της αποφοίτησης μου από το Μαστερ (don't ask)
9. Όταν ξέχασα το ποίημα που έπρεπε να πω στην σχολική γιορτή στην τρίτη δημοτικού
10. Μια φορά που με έδειρε ο πατέρας μου επειδή έπαιζα με σπίρτα και παραλίγο να βάλω φωτιά σε έναν αχυρώνα στο χωριό.
11.όταν στην δευτέρα δημοτικού, η συμμαθήτρια μου η γιέσικα με είπε "κουτσαδόντη" με ένα πλατύ, σαρδόνιο, αφοπλιστικά παιδικό χαμόγελο...

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 04, 2006

don't call this a comeback


καλό μήνα